Gynekologi

På vår specialistmottagning hjälper vi patienter med olika gynekologiska besvär, inklusive:

Urininkontinens
Framfallsproblematik
Ultraljud i tidig graviditet
Oklar buksmärta
Blödningsrubbningar
Misstänkta eller verifierade cellförändringar, där vi kan erbjuda cellprov, kolposkopi (mikroskopi av livmodertappen) och konisering
Avvikande flytningar och klåda
Klimakteriella besvär

Egenremiss

Fyll i en egenremiss; vänligen tryck på länk till höger: ”egenremiss”. Du får en kallelse hem i posten för en gynekologisk läkarundersökning hos en av våra specialister inom någon vecka efter remissbedömning*. Om du anser att ditt ärende är brådskande; skriv det i så fall i egenremissen. Om dina besvär bedöms som brådskande ringer vi upp dig och erbjuder en tid inom kort.

EgenremissSök till oss, redan idag!!

Vimera - GynekologiJust nu har Vimera i Skurup 8 högt kvalificerade specialistläkare inom gynekologi, vilket gör oss till en betydande vårdaktör inom detta område i Region Skåne.

Vi kan stoltsera med högt kompetent personal och modern utrustning. Våra lokaler är nya och moderna och belägna i Skurup. Vi har även tillgång till två nybyggda operationssalar för enklare gynekologisk kirurgi. Att hitta till vår klinik i Skurup är enkelt; med tåg tar det cirka 21 minuter från Malmö Oxie station, följt av en 3 minuters promenad, medan det tar cirka 30 minuter med bil från Lund-Malmö.

Kostnad
300 kr vid egenremiss (0 kr med frikort)
100 kr med remiss från annan vårdinstans
Högkostnadsskydd och frikort gäller
Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne

Aktuell väntetid till mottagningen är för närvarande mindre än 2 veckor. Enstaka lediga tider finns även inom 3 arbetsdagar.

Inget bank-ID?

Det löser vi

Du kan även skriva din egenremiss via 1177 ifall du föredrar det, eller, ifall du inte har tillgång till bank-id, skriva ett brev till oss märkt ”egenremiss” innehållande information om ditt personnummer, dina kontaktuppgifter inkl telefonnummer och adress, samt en beskrivning av dina aktuella besvär. Brevet skickas till Svaneholmsvägen 1, 274 31 Skurup.