Vimera - en ny och modern specialistläkarmottagning

Välkommen till Vimera!

På uppdrag av Region Skåne bedriver vi en specialiserad öppenvårdsmottagning inom gynekologi, ortopedi och öron-näsa-hals. Vi har även ett team av erfarna logopeder till förfogande.

Vår öppenvårdsmottagning ligger centralt i Skurup, och byggdes under 2022/2023. Vi kan därför erbjuda en mottagning med ett helt nytt modernt tänk utöver det vanliga och där fokus ligger på expertis, men även på att kunna ge patienten ett tidsenligt välkomnade i våra fräscha lokaler. En helt ny operationssal har byggts i lokalerna i Skurup, med fokus på operationer som kan utföras i lokal- och/eller ledningsanestesi med sedering.

Alla våra specialistläkare har mångårig erfarenhet inom respektive specialitet. Vi bedriver god sjukvård av hög kvalitet på ett positivt och trevligt sätt. Vårt mål är att ge patienterna ett helhetsgrepp i en trygg miljö.

Vi ser fram emot att varmt välkomna er till vår mottagning!

Det är viktigt för oss att alla medarbetare är delaktiga i att utforma vår nya klinik, och vi uppskattar den blandning av erfarenhet och kompetens vi har möjlighet att förena på Vimera

Behzad Nateghi-Gillberg
Verksamhetschef samt Överläkare, Öron-näsa-hals

På Vimera har vi korta beslutsvägar, vilket gör att du har möjlighet att påverka och få snabb återkoppling på dina idéer. Vi har också nybyggda lokaler som ger oss möjlighet att arbeta i en modern och inspirerande miljö. Dessutom erbjuder vi ett flexibelt arbete, där vi lägger vikt på en sund livsbalans så att du kan kombinera ditt arbete med dina övriga engagemang.

Just nu söker vi specialistläkare, men vi tar även gärna emot spontanansökningar från personer med andra kompetenser. Vimera växer konstant och vi är alltid intresserade av att träffa nya duktiga medarbetare.

Vi lägger stor vikt vid att skapa en hållbar arbetsmiljö, både för våra medarbetare och för miljön. Vi tror att en trivsam och välmående arbetsplats är avgörande för att kunna prestera. Om du tror att du skulle passa in i vårt team och delar våra värderingar, skicka gärna in din ansökan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig och höra mer om dina mål och intressen.

Ansökningar skickas till: karriar@vimera.se